Lindau/Pettersson Arkitektur&Trädgård

Kontakta oss:

Anna Lindau Schwanbom 076 861 96 08

Christer Pettersson 070 441 61 58

Lindau/Pettersson Arkitektur&Trädgård
Heleneborgsgatan 25A, 11731 Stockholm
arkitektur@pettson.se

Lindau/Pettersson Arkitektur&Trädgård är en del av Pettson Arkitektur&Snickeri AB

Du kan också ställa din fråga i formuläret nedan: 

Vi skapar livsutrymme

Med tydlig förankring, långsiktighet och kunskap vill vi påverka stadens gemensamma rum för att skapa större livsutrymme. Mer gemenskap, mer inflytande, mer grönska, större biologisk mångfald, bättre fysisk och psykisk hälsa. Det menar vi utgör god livsmiljö.    

Christer Pettersson, Arkitekt och byggare av allt från möbler till hus. Började sin yrkesbana som grovplåtslagare men gick vidare och blev färdig arkitekt 1975. Efter ett antal år hos Bengt Lindroos, startade han egen arkitekt- och byggfirma och har inom ramen för det verkat på ett brett fält. Allt från prisvinnande restaureringar av äldre kulturbyggnader till moderna kontorsmiljöer till att på senare år ägna sig åt trädgårdsdesign, ekologiskt byggande och småskaliga entreprenader.     

Anna Lindau Schwanbom, samhällsplanerare med inriktning på miljlöstrategi, samt trädgårdsmänniska med särskilt intresse för historiska trädgårdar. Har sina odlarrötter i Skåne med både lantbrukare, botaniker och agronomer i familjen och där har hon också en alldeles egen botanisk park. Hon har de senaste 6 åren arbetat i Vintervikens Trädgård och tidigare varit verksam som konsult.